Velkommen til Lomax-bloggen

Hvad vil vi blogge om?

Vi skriver om det, der optager vores kunder og os selv. Indlæg du bliver inspireret af, forhåbentlig bliver klogere af og giver dig lyst til at flyve til tasterne med en kommentar eller et spørgsmål.
Vi startede blandt andet med ergonomi, fordi kunderne spørger os om det, og fordi vi selv har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at undgå at slide sin krop med forkerte arbejdsstillinger. Vi arbejder blandt andet sammen med en fysioterapeut, som har masser af gode tips i ærmerne. Det vil vi gerne dele.

Hvad ellers?

En på lampen, 3 fif til at indrette et godt mødelokale, Hvad rimer på grin?, Bidt af en gal mus, nyheder, tips, kundeanmeldelser og test af produkter. Det er nogle af de emner, vi har på skriveblokken. Og en quiz eller to, der med garanti giver dig noget at tænke over. Vi har gæstebloggere, der vil skrive om hvad der rører sig dér, hvor de er eksperter. Tips til kaffe, vin, rengøring af din pc, gode links og … Har du ønsker eller ideer, så skriv meget gerne til os på blog@lomax.dk!

Kort om Lomax A/S

Vi er 120 ildsjæle med ét formål: at gøre det nemt for vores kunder. Lomax er totalforsynende til erhvervslivet inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, køkken & catering og rengøring. Lomax er danskejet, grundlagt i 1962 og i dag en topmoderne e-handelsvirksomhed. Med over 27.000 varer er vi en af de førende totalleverandører på det danske marked.