Ny direktør i Lomax A/S

Tags:

Michael Lerche takker af efter 14 succesfulde år i Lomax. Kenneth Borup er pr. 1. januar 2017 ny administrerende direktør og skal føre onlinevirksomheden videre. Michael Lerche går på pension og vil fremover sidde i bestyrelsen.

Vækst på 542 %

Den nye direktør overtager en veldrevet virksomhed i vækst. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder inden for kontorforsyning, elektronik og lagerudstyr.
”Vi vil føre samme ihærdige vækststrategi videre og bygge på Michael Lerches udvikling af Lomax over de seneste 14 år, hvor Lomax har haft en vækst på 542 % i omsætning og øget indtjeningen med 1300 %”, fortæller Kenneth Borup, der sammen med den øvrige ledelse i dag vil orientere om strategien i 2017 ved et internt arrangement for alle 120 medarbejdere.

”Med Michael Lerche i bestyrelsen glæder vi os over, at han med sine ideer og enorme erfaring fortsat kan være med til at drive Lomax endnu videre i et stærkt samarbejde”, siger Kenneth Borup.

Endnu mere onlinehandel og kundefokus

Baggrunden for successen har været et målrettet fokus på e-handel og kunderne.

Mere end 80 % af salget sker online, og de over 40.000 kunder kan se frem til en endnu bedre netbutik:

”Onlinehandlen vil blive styrket. Lige nu investerer vi i at gøre lomax.dk bedre med nye attraktive tiltag for kunderne. Lomax’ fokus vil fortsat være, at det skal være nemt for kunderne, ligesom vi gerne vil blive ved med at udvide sortimentet, som nu er tæt på 30.000 varer. Fremad vil vi også se på muligheden for at udvide uden for landets grænser”, siger Kenneth Borup.

Kenneth Borup har været 17 år i Lomax, senest som marketingdirektør.

 

Se også indlægget om Lomax som guldmagervirksomhed.

 

Relaterede indlæg


Skriv en kommentar


Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *