Lomax ny HÅG-forhandler

Tags:

HÅG-kontorstole er topkvalitet og ergonomi på første klasse. Et kendt brand i kontormiljøet, og det er med god grund, da det er arbejdsstole og mødestole i meget høj kvalitet. HÅG er prisbelønnet skandinavisk design, som balancerer kroppen intuitivt, så du altid sidder optimalt.

The HÅG Movement

Bevægelse, design og miljø er tænkt sammen i en HÅG stol. Filosofien bag stolene er netop bevægelse, fordi bevægelse tilfører kroppen liv og styrker kroppen. Stolene kan reagere på kroppens mindste bevægelser og bruge dem til at skabe gode siddestillinger, mens man arbejder. Eller sagt på en anden måde: HÅG frembringer bevægelse, mens du sidder ned. Se her hvordan:

Svanemærket design med genbrug

HÅG Capisco er den første stol i verden, der har opnået Svanen, det officielle nordiske miljømærke. Stolens sæde er fremstillet af genbrugsmaterialer og leverandøren er ISO 14001 miljøcertificeret. Med en kontorstol fra HÅG smelter kvalitet, design og ergonomi perfekt sammen, og samtidig er der tænkt på miljøet og bæredygtigheden i produktionen af stolene.

Lomax’ sortiment af HÅG

HÅG arbejdsstole i Lomax’ sortiment er:

  • HÅG SoFi, HÅG H09, HÅG H04, HÅG Capisco og HÅG Capisco Puls white edition.

HÅG mødestole hos Lomax:

  • HÅG H09 Meeting, HÅG H04 Communication og HÅG SoFi Communication.

Få det fulde overblik OG 6 gode grunde til at, at din krop fortjener lige netop en HÅG kontorstol.

Hvilken HÅG stol er din favorit?

Skriv en kommentar


Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *