Få hjælp til at indrette

Tags:

Vidste du, at Lomax kan hjælpe med indretningen? Med 3D-tegninger, opmåling og det hele. For eksempel til at indrette det nye kontor, udvide kantinen eller skabe en indbydende lounge i virksomheden.

Du kan få dine planer visualiseret i en plantegning eller en 3D-tegning og allerede fra start se et forslag til det nye kontor. Ofte er det nemmere at se et forslag, hvor stole, borde og reoler er placeret i lokalet. Det giver dig et indtryk af, hvordan det hele kommer til at se ud – før du beslutter dig for indretningen.

Få professionelle råd til din indretning af

Kontor · mødelokale · kantine · reception · loungeområde · akustik

 

Har du tænkt på det hele..

Møbelkonsulenterne hos Lomax har stor erfaring i at indrette de forskellige rum på arbejdspladsen og kan være med til at sikre, at du får taget højde for det hele. Det gælder både ergonomi og de værdier, som indretningen skal udstråle.

Det kan også være det helt praktiske, så rummet fungerer bedst muligt i hverdagen. Måske har du særlige arbejdsprocesser, der stiller krav til indretningen?

Akustik i rummet

Mange arbejder i store fælles kontorer, og derfor er støjdæmpning blevet en vigtig del af indretningen. Bliv klogere på, hvordan du kan skabe zoner med ro til fordybelse eller hvordan du adskiller arbejdspladser med eksempelvis skærmvægge i lyddæmpende materialer.

Sådan kan vi hjælpe

Her kan du kan se meget mere om indretning af de forskellige typer rum, og hvordan du får lavet en uforpligtende tegning. Se hvor nemt Lomax’ møbelkonsulenter hjælper dig igennem fra A-Z med din indretning.

Skriv en kommentar


Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *