Få hjælp til at vælge alarm og tyverisikring

Tags:

Tyverialarmer og videoovervågning kan være et godt supplement til almindelige sikringsforanstaltninger som låse, beslag og forstærkning af døre og vinduer. Men inden du investerer i dette, bør du vurdere risikoen for indbrud i din virksomhed.

De ekstra tekniske foranstaltninger gør det nemlig ikke nødvendigvis vanskeligere at foretage et indbrud. Men en alarm tiltrækker opmærksomhed, og muligheden for at et vagtselskab er på vej, vil stresse en indbrudstyv betydeligt. Få her et par tip til, hvad du kan vælge.

Overvågning, alarm eller…?

Indbrud og tyveri kan medføre tab og unødige omkostninger – og nogle gange desværre også hærværk. Derfor kan en tyverialarm ende med at blive en rigtig god investering.

Men skal det være kameraovervågning, en alarm til butikken eller kontoret eller en attrap som f.eks. en sirene eller et attrap-kamera, der kan skræmme eventuelle tyve væk? Der er flere muligheder.

Tyveri-, brand- og røgalarm samlet i ét

Vi kan f.eks. anbefale et brugervenligt komplet SikkertHjem alarmsystem, der fungerer uden abonnement.  Et GSM alarmsystem, som gør, at du altid får besked med det samme, fordi det kommunikerer på det mobile netværk. Systemet kan bruges til både det private hjem og til virksomheden. En fordel ved systemet er, at det er en hel pakke med både bevægelsesdetektor, røgalarm, fjernbetjening mv. og at det hele er for-indkodet og klar til brug.

Skræm tyven med en sirene eller en attrap

Du kan også vælge at stresse eventuelle tyve ved at sætte en sirene op indendørs eller udendørs, som larmer og blinker, når nogen forsøger at bryde ind. En anden løsning er et attrap-kamera med en blinkende lampe, som også har en præventiv effekt, fordi det ser ægte ud og giver indtryk af overvågning.

Tip: Vær opmærksom på reglerne for videoovervågning, når du sætter et overvågningskamera op (og evt. ændringer til disse regler). Som privatperson må du f.eks. kun filme på din egen grund, ikke på offentlige steder og derfor ikke ud af din indkørsel – mens du som virksomhed i nogle tilfælde godt må overvåge og filme indgange og facader.

Vidste du?

At der årligt begås over 40.000 indbrud i Danmark og at der i gennemsnit sker et indbrud hvert 12. minut ifølge Bolius.

Alle Lomax’ alarmer og overvågningsløsninger er nemme at sætte op og installere og kræver som udgangspunkt ikke en installatør.

Har du andre gode råd og anbefalinger til at tyverisikre? Del gerne.

Relaterede indlæg


Skriv en kommentar


Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *